Naš Tim

Uredništvo, priprodukcija i produkcija

Urednici koji su deo našeg tima su prekaljeni profesionalci koji imaju bogato iskustvo kroz angažman u produkcijskim kućama koje proizvode televizijske formate za emitere sa nacionalnom (RTS) ali i regionalnom pokrivenošću (Slovenija, Hrvatska).

To su prvenstveno projekti i formati emitovani na POP TV (Slovenija), NOVA TV (Hrvatska), TV PRVA (Srbija), ali i oni koji su realizovani za inostrane produkcije Paprika i Constantin Entertainment.

Snimatelji i terenska (ENG) ekipa

Profesionalni snimatelji, montažeri i inženjeri zvuka iz našeg produkcijskog tima decenijama unazad realizuju najzahtevnije i najrazličitije TV formate od reklama, dokumentaraca, preko informativnih, obrazovnih i kulturnih sadržaja, do rijalitija i talent-šou programa.

AV i ENG oprema za TV/audio terensko snimanje

Raspolažemo kvalitetnim foto-aparatima, kamerama sa izmenjivom optikom, dronovima, akcionim kamerama i kompletnom ENG (Electronic news gathering) opremom za terenska snimanja.

Postprodukcioni tim

Terensko montiranje, grafička i dizajnerska rešenja, članovi našeg tima su razvijali i unapređivali kroz saradnju sa evropskim profesionalcima iz ove oblasti, ali i kroz angažman na promociji tehnoloških ostvarenja i proizvoda vodećih IT kompanija.

Preciznost u rokovima i zahtevima je sticana kroz rad na korporativnim filmovima u Kini, Irskoj, Portugalu, Španiji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Danskoj, Belgiji, Francuskoj, Rusiji, Mađarskoj, Austriji i Norveškoj.

MARKO ĐORĐEVIĆ

direktor i izvršni producent

Marko M. Đorđević je univerzitetski profesor i televizijski producent.

Doktor je nauka u oblasti komunikologije i redovni profesor Fakulteta pedagoških nauka Univerziteta u Kragujevcu. 

Gostujući je predavač na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.

Objavio je četiri naučne monografije za ugledne izdavačke kuće (Kulturni obrasci u vremenu medijskog spektakla, Politika i umeće ubeđivanja, Od znaka do hiperteksta i Mediji i život bez smisla) i više desetina stručnih radova u oblasti komunikologije, nauke o medijima i nauke o književnosti u istaknutim naučnim časopisima u zemlji i inostranstvu.

Dobitnik je međunarodne nagrade Dialogos za najbolju knjigu u oblasti teorije i kulture medija u 2018. godini, za knjigu Od znaka do hiperteksta (koautorski sa Mirkom Miletićem), koju dodeljuje Istraživački medijski centar u Podgorici i Ministarstvo kulture Crne Gore.

Kao televizijski producent, u svojstvu direktora produkcije, scenariste i izvršnog producenta, potpisuje televizijski serijal Moja dedovina koji se od septembra 2021. emituje na prvom programu RTS-a.

Osmislio je i realizovao veliki broj medijskih kampanja, komercijalnih video projekata i digitalnih promotivnih kampanja za vodeće kompanije u zemlji i regionu.

MARIJA DRAJIĆ-RESANOVIĆ

Menadžer TV projekata

Marija Drajić – Resanović je filmski i televizijski producent.

Po struci je diplomirani ekonomista sa desetogodišnjim iskustvom u radu u filmskoj produkciji na pozicijama glavnog i finansijskog organizatora i direktora filma.

Najznačajniji projekti u kojima je bila angažovana su igrane serije Ravna Gora, Selo gori, a baba se češlja, Vojna akademija, 12 reči, Drim tim i mnogi drugi.

IRENA VENDER

Urednik

Irena Vender je video producent, urednik i kreator medijskih sadržaja.

Posle završenog Fakulteta političkih nauka u Beogradu, dobija prvi profesionalni angažman u socijalnom TV projektu Survivor kao kreator sadržaja.

U periodu od 2008. do 2020. kao video producent učestvuje u projektima vodećih televizija u Srbiji (FOX TV, B92, PRVA TV, RTS), Hrvatskoj (NOVA TV) i Sloveniji (POP TV) gde kreira različite formate, od kulinarskiih šou-programa, preko dokumentarnih i socijalno angažovanih TV emisija i rijalitija (Delovna akcija, Bitka Parov i mnogih drugih).

Obavlja trenutno poslove kreativnog producenta na TV Nova S u Beogradu.

DRAGANA KNEŽEVIĆ

Urednik

Dragana Knežević je televizijski autor, urednik i kreator medijskih sadržaja.

Posle završenog Fakulteta političkih nauka u Beogradu, kao autor i voditelj (koautorski sa Milanom Popovićem), tokom 2006. učestvuje u proizvodnji dokumentarnog serijala Dosije zatvor. (RTS).

U periodu od 2008. do 2018. usledio je reporterski posao u projektu Survivor u Panami, a zatim posao copywriter-a i PR-a u advertajzing industriji i rad u marketinškim kampanjama za vodeće kompanije i svetske brendove u Srbiji i regionu.

Na LINK TV u Beogradu obavlja posao direktora programa i kreatora medijskih sadržaja.

ALEKSANDAR OBRADINOVIĆ

Šef produkcionog tima

Aleksandar Obradinović je ENG i studijski snimatelj, fotograf i organizator snimanja.

U periodu od 2004. do 2011. radio je kao organizator snimanja emisija Leteći start, 48 sati svadba, Veliki brat, Sve za ljubav, Operacija trijumf. Od 2011. snima profesionalno profile za emisiju Veliki brat region u Hrvatskoj.

Kao snimatelj i glavni snimatelj u periodu od 2014. do 2020. potpisuje emisije Šefovi kuhinje (Studio B), Sa Tamarom u akciji, Prva bašta srbije (RTS), a snima i mejking ofove za TV serije Državni službenik, Kalkanski krugovi, Pevačica i za film Toma Zdravković.

Kao profesionalac sa bogatim snimateljskim, fotografskim i organizatorskim iskustvom, radio je brojne projekte za produkcijske kuće Emotion i Wirelless Medija, kao i za televizije EDU TV, LINK TV, RTS, PINK, Rusku državnu televiziju, itd.

U navedenom periodu do danas obavlja posao šefa ENG ekipe na Balkan trip TV.